Funderar du på att köpa ett villalarm eller lägenhetslarm?

Inbrottslarm är ett övervakningssystem som med hjälp av olika typer av givare detekterar olagligt inträde, Ett hemlarm kan ge dig både inbrottslarm och brandskydd med åtgärd vilket ökar din trygghet.

När man ska installera ett larm i det egna boendet utgår man från värdet av hushållets lösöre.

När värdet av lösöret ökar kan försäkringsbolaget öka kraven till larmklass 1 eller 2.

Ett inbrottslarmssystem ska vara dimensionerat och anpassat utifrån just ditt behov, vilket innebär att valet av detektorer och lösningar är en mycket viktig del. Systemets storlek anpassas till vilken larmklass du tillhör.

Vi installerar enbart kvalitetsdetektorer för att få bästa möjliga funktion. Dagens teknik kan sammankoppla flera inbrottslarmscentraler till ett enda stort säkerhetssystem. Man kan även integrera brandlarm, kameraövervakning, passersystem m.m.

Tekniken går fort framåt vilken innebär att ett komplett larmsystem med olika integrerade säkerhetsskydd, inte behöver kosta en förmögenhet. Att få friheten att själv välja, bland alla olika lösningar, tekniska produkter & komponenter, är den bästa möjlighet för att få den säkerhet och trygghet som just du och din familj behöver.  

Vi utför alltid ett kostnadsfritt hembesök med säkerhetsrådgivning. Vi har behöriga ingenjörer som har kunskap och erfarenhet inom området.

TOP