Det finns mycket att tänka på inom säkerhet!

 

Välj rätt lås för dig och din bostad

Eftersom tjuven oftast väljer den lättaste vägen in är det viktigt att säkra bostadens alla ingångar. Det gäller ytterdörren, altandörrar, fönster, garage och groventréer. Genom att investera i ett säkert och smidigt låssystem som passar dig och din familj skapar du trygghet och säkerhet för familj och husdjur. Kontakta oss så berättar vi mer om de olika lås alternativen för dig och din bostad.

 

Galler

I privatbostäder används galler framför allt på fönster till källare. I lägenheter kan det förekomma gallergrind innanför ytterdörren på grund av att ytterdörren inte får bytas. Ute på landet eller lite mer avskild plats känner man kanske ett större behov att skydda hus, lokaler eller andra byggnader med galler. Vi tillverkar inbrottsgaller efter era önskemål och anvisningar. Vi ombesörjer att gallret får samma lås som entrédörren. Vill ni förse dörren med elektronisk låsning som kan integreras med ert larm, för bekväm hantering, kan vi även lösa det.

 

Belysning

Det kan avskräcka tjuven med rätt belysning. Belysning med rörelsedetektor används främst utomhus. När en person kommer in i detektorns täckningsområde tänds belysningen.

Att tydligt skylta att fastigheten har ett inbrottslarm, övervakningskameror eller att värdesakerna är stöldskyddsmärkta är ett effektivt sätt att hålla tjuven borta.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök med säkerhetsrådgivning. Vi kan även göra en bedömning utifrån ert försäkringsbolags krav och ge ett pris på hela skalskyddet.

KZ Larm bild
TOP