Skydd och säkerhet ger människor frihet och glädje. En god hälsa och trygghet är idag något vi alla strävar efter.

Det finns många områden, material och personliga saker som vi vill behålla, bevara eller skydda på något sätt. Här nedan är ytterliga några extra säkerhetsdetaljer som KZ Larm arbetar med.

Galler

Inbrottsgaller till fönster, källare, eller dörrar. Vi arbetar med många alla sorters galler för att skydda och säkra ditt boende, företag eller sommarstuga. Vi tillverkar efter era önskemål om utseende, design och mått. Vi har helhetslösningar inom alla områden.

Gallerna är tillverkade av gediget material som sedan pulver lackas för att slutligen brännas i ugn. Vi ombesörjer att gallret får samma lås som entrédörren. Vill ni förse dörren med elektronisk låsning som kan integreras med ert larm, för bekväm hantering, kan vi även ombesörja detta.

Fönster & glas

Det är inte bara dörrar som måste säkras mot intrång av obehöriga. Fönstren är oftast en enkel väg in och ut för tjuven och en ofta förbisedd säkerhetspunkt. Vi på KZ Larm hjälper dig att ta fram rätt typ av lås till fönster för din verksamhet eller bostad. Välj mellan kodlås eller mekaniska fönster lås.

Glasförstärkning förhindrar skadegörelse

Med glasförstärkning i form av en skyddsfilm på glaset får du ett starkare glas som förhindrar och försvårar inbrott. Allt fler väljer också att montera en polykarbonatskiva som är ca 300 ggr starkare än glas och i det närmaste okrossbar. Glasförstärkning är ett kostnadseffektivt skydd mot splitterskador och ett bra komplement till andra säkerhetslösningar. Det är mycket vanligt att stärka butiksfönster, men fungerar lika bra på montrar och diskar. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta rätt glasförstärkning till just din verksamhet och ditt behov.

Dörrar & Portar

Välj rätt lås för ökad säkerhet.

Den enklaste vägen at ta sig in eller ut är en dörr. Behöriga ska använda dörrar smidigt och hantera ett lås enkelt. Obehöriga ska hållas borta. Därför är säkerheten kring just en dörr extra viktig. Det finns nätverksbaserade dörrstationer med videoövervakning, interkom och åtkomstkontroll i en och samma enhet.   

Öka tillgängligheten med dörrautomatik

Inom många företag och branscher finns det många dörrar. Det skulle aldrig fungera med att gå med nyckel och öppna varje dörr under sin arbetsdag. Då önskar man sig att någon öppnar den åt dig. Med dörrautomatik öppnas dörren automatiskt när du behöver det. Dörrautomatik skapar en driftsäker och tillgängliganpassad miljö. Det passar de flesta dörrar.

Säker stängning med dörrstängare

Det är viktigt att alla dörrar är ordentligt stängda. En dörrstängare ser till att ytterdörrar, innerdörrar eller branddörrar inte står öppna. På så vis upprätthålls exempelvis brandskyddet, även i byggnader där många människor fortfarande vistas.

Lås & Nycklar

Ett bra lås är en viktig pusselbit för säkerhet.

KZ Larm arbetar med helhetslösningar där ofta ett passersystem ingår. Säkerhetslösningar i skolor, kommun, bostadsrätter, större verksamheter som mindre, byggarbetsplatser och privata bostäder. Att låsa om sig och känna trygghet i ett bra låssystem är viktigt. Tillsammans med ett passersystem har man även kontroll och vetskap om vem som har tillträde. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och säkerhetsrådgivning.

TOP