REFERENSER

För privat marknaden så har vi ett komplett sortiment där vi projekterar anläggningen efter det enskilda behovet. Vi har flertal olika fabrikat & samarbeten med larmcentraler där vi kan möta kunderna enligt deras önskemål på en fungerande & trygg säkerhetslösning. Vårt stora samarbete med Länsförsäkringar i hela Skåne är en styrka vi har sedan 2008. Genom detta samarbete ger vi även privata kunder trygghet och säkerhet.

Vi utför projekt och säkerhetslösningar till små som stora företag, byggarbetsplatser och till privata kunder. Nedan är några axplock av olika projekt vi utfört.

Stiftelsen AF-bostäder

Nytt utrymningslarm har installerats för Stiftelsen AF-bostäders studentlägenheter i Lund räkning där omfattningen är cirka 1200 rökdetektorer.

Ett stort aspirerande brandlarm

Under 2016 utförde ett stort aspirerande brandlarm där vi detekterar mer än 3 km pallställ age i ett stort hög lager bevisar att inga jobb är för stora.

Över 200 kameror, 700 detektorer, 400 larmpunkter och 120 dörrar

På senare tid har vi bland annat försett gallerian Entré med ny kameraanläggning med över 200 kameror, uppdaterat inbrottslarmet med över 400 larmpunkter samt gjort översyn av samtliga 120 dörrar. Vi har även installerat 13 st dörrautomatiker i lägenhetsdelen ihop med nya lås samt ihopkopplat och integrerat med passersystemet. Vi har utfört en basicperformance på brandlarmet i det första huset av Entré, vilket har inneburit utbyte samt nyinstallation av branddetektorer, vilket motsvarar cirka 700 detektorer

Utnämnda av Leverantören UTC

År 2016 blev vi utnämnda av Leverantören UTC (UTC Fire & Security Sverige) som årets samarbetspartner för brandlarms installationer.

Avtal med JM AB

Vidare kan vi nämna att vi har avtal med JM AB där vi säkrar alla deras byggarbetsplatser från Ystad till Halmstad

Avtal med Thage

Avtal med Thage gör att vi har förtroendet att sköta säkerheten på samtliga byggarbetsplatser i Skåne.

Andra stora samarbetspartners

Andra stora samarbetspartners gällande tjänster om larm av byggställningar är Skanska, NCC och Veidekke.

REFERENSER

SAMARBETSPARTNERS

Några av våra viktiga samarbetspartners/ Leverantörer:

Ahlsell, Axis, El service, Mindmancer, Partnersec, Paxton, Safe bevakning, Schneider, Securitas,Stanley Security, Solar, Teletec, UTC, Vanderbilt, Örestadbevakning , mfl.

TOP